Vid köp av maskin ingår utbildning för 1 person av ett värde på 3100kr.

För att säkra din plats måste betalning ha skett minst 15 dagar innan kursstart.

HIFU-maskin är en avancerad ny högintensiv fokuserad ultraljudsteknologi utformad instrument, ändra den traditionella ansiktslyftan rynka kosmetisk sugery, icke-kirurgisk rynketeknik, Hifu-maskinen kommer att släppa hög koncentrerad fokus sonisk energi kan tränga in i den djupa SMAS fascia hudvävnad och koagulering av hög värme i rätt läge, den djupa dermis för att stimulera huden att producera mer kollagen och därmed dra åt så att huden blir tidigare. hifu kan direkt leverera värmeenergi till huden och subkutan vävnad som kan stimulera och förnya hudens kollagen och därmed förbättra strukturen och minska hudens böjning.

Det uppnår bokstavligen resultaten av en ansiktslyftning eller en kroppslyftning utan någon invasiv kirurgi eller injektioner. Dessutom är en extra bonus med detta förfarande att det inte finns någon driftstopp. 

Denna teknik kan tillämpas både på ansiktet och på hela kroppen, och den fungerar lika bra för människor i alla hudfärger, i motsats till lasers och intensiva pulsbelysningar.

3D  HIFU

Icke-kirurgisk hudlyftning har blivit en av de mest eftertraktade behandlingarna och HIFU är den senaste icke-kirurgiska tekniken som utmärker sig inom detta område på bara en enda session!

 

Den riktar sig individuellt till att lyfta ögonbryn, Jowl-linlyft, minskning av nasolabiala veck, minskning av rynkor i periorbital och övergripande hudstramning, föryngring och bantning i hela kroppen.

 

Fettreducering:

Ultraljudsinriktat mål med hög intensitet vid fett på 13 mm (penetreringsdjup), uppvärmning av fettvävnaden, kombineras med hög energi och god penetration för att lösa fettet, under behandling, triglycerid och fettsyra utsöndras genom metabolismprocessen, och ögon och nurve kommer inte att skadas.

Givarens information

1.  Givare DS-4.5mm , 4MHZ-frekvens som används för att överföra högenergifokuserad ultraljud till huden, 

subkutan vävnad, ultraljudet för att tränga in i huden till ett djup av 4,5 mm, direkt subkutant SMAS-lager, som bildar ”värmekoagulering” regional,

riktad mot tjockare hud, såsom kinder, etc.

2.  Givare DS-3.0mm , 4MHz-frekvens, används för att frigöra ultraljudsenergi i dermisskiktet på 3.0mm,

ansvarar för att aktivera hudens dermala kollagenlager, effektivt öka effekten av konsolideringen av konturen,

men förbättrar också stora porer och minskar uppkomsten av rynkor.

3.  Transducer DS-6.0mm, 8.0mm, 10mm, 13mm och 16mm  är ansvariga för att överföra 4 MHZ högintensivt fokuserad ultraljuds subkutant fettlager för att smälta fettcellerna.

 Sedan kommer metaboliterna i fettcellerna att utsöndras genom människokroppens  metabolism. Den riktar sig mot kroppen.

Obs: DS-6.0mm, 8.0mm, 10mm, 13mm och 16mm transducer är endast för att minska kroppsfett, skärpa huden.
Vaginal  HIFU
Vagina Tightening System använder en icke-invasiv ultraljudsfokuseringsteknik för att direkt fokusera på slemhinnans lamia och muskelskiktet. Med hjälp av ultraljudsvågor som energikälla och utnyttjar dess penetration och anläggning, kommer systemet att sända ut ultraljudsenergi med fokus på laminautbredningen och muskelfiberlagret på ett förutbestämt djup. En högre intensitet av ultraljudsområdet, kallad fokusregion, bildas. På 0,1 sekund kan temperaturen i regionen nå upp till över 65 ° C, så kollagenet omorganiseras och den normala vävnaden utanför fokalregionen är oskadad. Därför kan det önskade djupskiktet erhålla den ideala effekten av kollagenkontroll, omorganisation och regenerering. I slutändan uppnås den mystiska effekten av vagina åtdragning.

Patroner 
4.5mm huvuden  producera den energi direkt till SMAS, gör det termiska koagulation, gör SMAS dra åt och lyftning, låt musklerna förbättrat muskelstrukturen från djupt till grunt, att bättre att hjälpa muskelskiktet restor elasticitet och dra åt. 
3.0 mm-huvuden  producerar energi upp till submukosal vävnad påskyndar cellaktiviteten och gör att collegen återväxt och omstrukturering, ökar slemelasticiteten och meke vaginala muskler.

Teknisk parameter
Beskrivning 3D Hifu Face Lift Hifu Body Slimming Hifu Vaginal Tightening
Spänning 110V-130V / 60Hz, 220V-240V / 50Hz
Kraft 500W
Antal patroner Standard: 3.0 mm, 4.5 mm
Valfritt: 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm
Patronskott 10000 skott
Vagninalpatroner 3,0 mm, 4,5 mm
Arbetsläge Puls digitalt utgångsläge
Energi 0,2J-2,0J (justerbar: 0,1J / steg))
Längd 5,0-25 mm (justerbar: 1,0 mm / steg)
Frekvens 4MHz
Material Hållbart ABS
Förpackningsstorlek 59 * 40 * 25 cm
NW 15 kg