RCM-  Ansiktslyft

Red Carpet Magic

Eftersom RCM Ultraljud fokuserar energi inom kort och intensivt tid genom glindning över huden är det markant mindre smärtsam än andra Ultraljud behandlingar så som HIFU . Denna metod ger en kortare driftstid per djup som gör det möjligt att behandla fler lager och det hjälper till att maximera otrolig bra resultat väldigt snabbt. Du kan faktiskt se resultat redan samma dag direkt efter FÖRSTA behandlingen! Genom att använda en sondgnidningsmetod som inte används allmänt i ultraljudsutrustning är det möjligt att utföra detaljerade behandlingar! Ex) nära kindben Benkylningssystem. RMC är HIFU kombinerat med Ultherapy® som går ner på djupet och stimulerar nyproduktion av kollagen samt förbättrar det kollagen du redan har och stramar även effektivt upp förslappad muskulatur som ger ett naturligt ansiktslyft för maximalt resultat, föryngrar huden cirka 5-8 år.

Högintensiv fokuserad ultraljud är en form av energi som är signifikant annorlunda pga den exakta träffpunkt penetrerar RCM-HIFU på djupare djup och högre temperaturer utanför Dermis och Foundation-lagren, ända ner till fettcellerna där dom förstörda fettcellerna omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppen blodsystem och lymfsystem och förbrukas av kroppen som energi.

Detta bidrar även till aktivering av njursystem som tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen via urinen. Denna process tar ca 8-12 veckor. Eftersom fettcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet. Detta är ett icke kirurgiskt fettreducering som passar både män som kvinnor. De bästa kandidater är personer som är aktiva och uppnått sin mål vikt eller nära sin mål vikt med överflöds av envisa fettdepåer. Man ska helst ha ett BMI lägre än 30.
De flesta kan se mätbara resultat omedelbart efter behandling, eftersom RCM omedelbart förstör fettcellerna minskar antalet fettceller direkt under behandlingen. Fettminskingen pågår i flera veckor till efter behandlingen och ett slutresultat kan komma 3-6 månader efter den totala behandlingen. Behandlingen kan upprepas en gång var 4-5 vecka tills man uppnår önskad resultat. Ett starkt rekommendation är att kombinera RCM fettreducering med pressoterapi eller IR-bastu för aktivering av lymfsystem och detox av kroppen.

Fakta:
RCM- penetrerar hög intensiv fokuserad ultraljud genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna (omedelbart under behandlingen). En RCM fettreduceringsbehandling kan vara allt från 20 minuter till 60 minuter för ett område beroende på områdets storlek. Rekommenderat antal område per tillfälle är 1-2 områden men bäst är ett område i taget, efter 2 veckor kan nytt område väljas så kroppen får tid att bearbeta de förstörda fettcellerna och hinner förbruka energin från fettcellerna. Eftersom RCM kan nå ner till de djupare lager under huden förstör den en större mängd fettceller jämfört med andra metoder för fettreducering. Fördelar Snabbt och icke-invasivt Smärtfritt och ingen återhämtningstid krävs Minskar envis celluliter Tappar bort fett och stramar huden Blir av med överhängande mage efter barn Formar och konturer lår, mage, ben samt ansikte Att tänka på innan behandling Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ha konsumerat alkohol och eller tar blodförtunnande mediciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring ca 30-60 minuter före behandling.

Behandlingsprocedur

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.
Vi planlägger behandlingen enligt önskemål samt överenskommelse. Man anpassar djupet (13.0 mm eller 8.0 mm) När det är dags för utförandet av behandling mäter vi fettmängden, och tar bilder på behandlingsområden för dokumentation samt uppföljning. Behandlingsområdet markeras ut, och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det hög intensiva fokuserade ultraljudet ner till hudens fettcellslager på ett valt djup för att direkt förstöra fettcellerna. HIFU stimulerar egna kollagen och sätter igång  fettreducering. Vi kommer att arbeta med dig för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt. Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden. Att tänka på efter behandling Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen för uppstramning och fettreducering. Det är mycket viktigt att dricka mycket vatten gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp de frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

RCM- RedCarpetMagic – Ansiktslyft

              Pris: 12.000kr

  • Tisdag – Lördag

  • 50 Minuter

RCM- RedCarpetMagic – Ansiktslyft

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud.

Eftersom RCM Ultraljud fokuserar energi inom kort och intensivt tid genom glidning över huden är det markant mindre smärtsam än andra Ultraljud behandlingar så som HIFU . Denna metod ger en kortare driftstid per djup som gör det möjligt att behandla fler lager och det hjälper till att maximera otrolig bra resultat väldigt snabbt. Du kan faktiskt se resultat redan samma dag direkt efter FÖRSTA behandlingen! Genom att använda en sondgnidningsmetod som inte används allmänt i ultraljudsutrustning är det möjligt att utföra detaljerade behandlingar! Ex) nära kindben Benkylningssystem. RMC är HIFU kombinerat med Ultherapy® som går ner på djupet och stimulerar nyproduktion av kollagen samt förbättrar det kollagen du redan har och stramar även effektivt upp förslappad muskulatur som ger ett naturligt ansiktslyft för maximalt resultat, föryngrar huden cirka 5-8 år

Detta bidrar även till aktivering av njursystem som tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen via urinet. Denna process tar ca 8-12 veckor. Eftersom fetcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det
behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhåla resultatet. Detta är ett icke kirurgiskt fettreducering som passar både män som kvinnor. De bästa kandidater är personer som är aktiva och i sin målvikt eller nära sin målvikt med överflöds av envisa fettdepåer. Man ska helst ha ett bmi lägre än 30.
De flesta kan se mätbara resultat omedelbart efter behandling, eftersom Hifu omedelbart förstör fettcellerna minskar antalet fettceller direkt under behandlingen. Fettminskingen pågår i flera veckor till efter behandlingen och ett slutresultat kan komma 3-6 månader efter den totala behandlingen. Behandlingen kan upprepas en gång var 4-5 vecka tills man uppnår önskad resultat. Ett starkt rekomendation är att kombinera HIFU fettreducering med pressoterapi för aktivering av lymfsystem och detox av kroppen.

Fakta:
3D Hifu penetrerar hög intensiv fokuserad ultraljud genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna (omedelbart under behandlingen). En HIFU fettreduceringsbehandling kan vara allt från 20 minuter till 60 minuter för ett område beroende på områdets storlek. Rekommenderat antal område per tillfälle är 1-2 områden men bäst är ett område i taget, efter 2 veckor kan nytt område väljas så kroppen får tid att bearbeta de förstörda fettcellerna och hinner förbruka energin från fettcellerna. Eftersom Hifu kan nå ner till de djupare lager under huden förstör den en större mängd fettceller jämfört med andra metoder för fettreducering. Fördelar Snabbt och icke-invasivt Smärtfritt och ingen återhämtningstid krävs Minskar envis celluliter Tappar bort fett och stramar huden Blir av med överhängande mage efter barn Formar och konturer lår, mage, ben samt ansikte Att tänka på innan behandling Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ha konsumerat alkohol och eller tar blodförtunnande medeciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring ca 30-60 minuter före behandling.

Behandlingsprocedur

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.
Vi planlägger behandlingen enligt önskemål samt överenskomelse. Man anpassar det djup som passar just dig allt från 6 mm. till 16 mm. (6 mm., 8 mm., 10 mm.,13 mm., och 16 mm.,) När det är dags för utförandet av behandling mäter vi fettmängden, och tar bilder på behandlingområden för dekumentation samt uppföljning. Behandlingsområdet markeras ut, och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det hög intensiva fokuserade ultraljudet ner till hudens fettcellslager på ett valt djup för att direkt förstöra fettcellerna. HIFU stimulerar egna kollagen och elastinproduktion samt fettreducering. Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Vi kommer att arbeta med dig för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt. Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden. Att tänka på efter behandling Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen för uppstramning och fettreducering. Det är mycket viktigt att dricka mycket vatten gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp de frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

Pris: 12.000 kr

  • Tisdag – Lördag

  • 50 Minuter