Teknologin inkluderade ett projicerat kraft CO2-flöde i kombination med en extremt hög koncentration av finfördelade aktiva medel vid mycket högt tryck och en mycket låg temperatur.

Icke-nålinjektion importerar smärtfritt och invasivt essensen till demalskiktet med hög hastighet vibrationsfrekvens och jet spray. Det är som implanterat en bit vattenlåst mask till det dermala lagret för att främja cirulering i huden och göra vattenhudets ljusare effekt. För att uppnå effekten av skönhet.


Nålfri injektion av co2 Funktion:

1. Effekten är betydande, gjort för första gången kan omedelbart se resultaten.

2. Injektionsfri injektion kan komplettera hyaluron till djupt i huden, och effekten är långvarig, vilket gör att huden kan vara mjuk och blank under en lång period.

3. Utrotar effektivt rynkor i ansikte, nacke och händer och fina linjer.

4. Med automatisk proe är den lätt att använda. Kosmetolog kommer att känna till operationen efter enkel träning.

5. Essensen injiceras direkt i huden. Således är smärtfritt och mer acceptabelt för kunderna.

6. Användarvänligt operativsystem som kan justera dosering, tid och frekvens beroende på den faktiska situationen.

7. Icke-manuell injektion, gör den friskare och säkrare.

Fungera:

CO2 Gun-behandlingen ger en dubbel effekt:

1, Omedelbar effekt (lyft): Slät huden, förbättra ljusstyrkan, balansera hudtonen igen, eliminera ytliga rynkor och minska djupa rynkor.

2, varaktig effekt (föryngrande): kollagenstimulering, elastisk, dermisförnyelse, förbättrar hudens struktur och kvalitet.


Vilka effekter på ansiktet?  
   

Kollagen inducerande – Det höga trycket som appliceras på överhuden orsakar djup penetration av den anti-aging hyaluronic produkten. Den värma chocken från värme till kyla stimulerar underliggande vävnader i huden.

 

Varaktiga effekter – Denna hudföryngringsbehandling får huden att regenereras, förbättrar hudens struktur och kvalitet och är intensiv kollagenstimulering.

Processen för behandling:  

— Lätt, effektiv, icke-invasiv och snabb behandling.

— 5 minuter öppnar en ny framtid för ansiktsföryngring.

— Symbios mellan en stor koncentration av anti-aging-aktiva medel och en effektiv aktivering av överhuden gör att den kan tränga in eftersom den aldrig uppnåddes tidigare.

 

Relaterade tillbehör: 

– CO2-pistolförvaringsväska

– CO2-pistol

– Handrem för pistolen

– CO2-pistolbas

– Strömkontakt

– Användarmanual