Vid köp av maskin ingår utbildning för 1 person av ett värde på 3100kr.

För att säkra din plats måste betalning ha skett minst 15 dagar innan kursstart.

Den globala marknadens första icke-kontakt, handsfree kroppsskulpturutrustning. Kan vara en engångsbehandling av mag- och midjefett, utan användning av flera typer av sonder, en behandling endast 30 minuter. Eftersom behandlingen är icke-kontakt kommer enheten inte direkt i kontakt med patienten och minskar således risken för potentiella biverkningar orsakade av kontakt mellan sonden och hudvävnaden

funktioner: 

Som den mest säkra och effektiva viktminskningsutrustningen, huvudsakligen för buken, buken i bukfettformning, kroppsskulptur med upplöst fett: 20 cm × 70 cm, gäller både män och kvinnor. 

Selektiv RF-fält + inställningsteknik, selektiv högfrekvensreferens enligt valet av impedans; RF-fältpekfingret positiv och negativ reflektion; inställning är ett realtidsåterkopplingssystem.

Varför säger folk ”ja” till den här maskinen?

Effektiv

En samtidig leverans av återfrekvens och ultraljud ger klienten en mer överkomlig och kliniskt effektiv behandling.

 Säkerhet

Den unika EFC (Energy Flow Control) säkerställer att den optimala effektnivån alltid levereras till målet;erengy övervakas och justeras i realtid.

 Bekvämlighet

Patienter rapporterar minimal till ingen disport. Du kan bokstavligen återuppta träningen eller återgå till jobbet omedelbart efter behandlingen.