SEA HEART Group Limted är en professionell tillverkare av skönhetsutrustning. Vi har tillverkat utrustning för några toppmedicinska grupper från Spanien, Korea och Tyskland med OEM-löptid sedan 2003. Vårt företag har oberoende import- och exporträttigheter. Således kan vi distribuera flera typer av utrustning till kunder över hela världen. Några av våra produkter har europeiska CE, FDA, ISO9001: 2001, ISO13485: 2003 och andra certifieringar.

Fjäder och kolv som tillåter, under tryck, snabbt och jämnt att injicera läkemedel under huden genom ett hål med en diameter på 0,17 mm, vilket är två gånger mindre än nåltjockleken för injektion!

Med hjälp av energin från mekanisk verkan tillåter fjädern och den speciella kolven i apparaten, under tryck, snabbt men försiktigt skjutning av läkemedelsströmmen genom ett mikroskopiskt hål i den subkutana vävnaden.

Läkemedel absorberas mycket bättre och snabbare än med införandet av en nål, vilket bekräftades i en serie studier och tester genomförda i olika länder i världen.

Den perfekta lösningen för de som är utsatta för ärrbildning och subkutana blodproppar.

 

Fördelar:

• Smärtsam injektion
• Injektion utan nål eliminerar risken för infektion från nålen
• Lämna inte ärr och punkteringsmärken i hudvävnaden med en nål
• Bättre och snabbare absorption av läkemedel
• Strikt subkutan injektion – eliminerar risken för penetration av läkemedlet i musklerna
• Snabb, enkel och säker
• Separat och ekonomisk dosering av läkemedlet

 

parametrar

Typ: Mesoterapvapen
Certifiering: ce
Funktion: Borttagning av blodkärl, hudföryngring, mörka cirklar, rynkeborttagare, viktminskning, fuktighetskräm, vitare, fuktighetskrem
Produktnamn: hyaluronsyrapenna
Färg: FÄRGMaterial
: Rostfritt stål
Storlek: 35 * 25 * 5cm
Vikt: 1000 g
Användningsområden: HUD
Injektionsvolym: 0,05 ml ~ 0,5 ml
Operativsystem: Atomisering av högt tryck