Vad kan denna LED göra för dig?

Hud LED-ljusbehandling har visat sig vara effektiv för behandling av flera aspekter av hudåldrandet. Behandlingen av flera aspekter av hudåldrandet, flera studier har visat förbättring av fina rynkor, fläckig hyperpigmentering, taktil taktil grovhet och dumhet, dessa resultat stöds av både kollagenproduktion och ökar spridningen.

 – Döda bakterier som orsakar fläckar och finnar 
– Bra alternativ till orala läkemedel 
– Förhindra utbrott 
– Minimera ärrbildning

LED-ljusbehandlingsprincip

Hur fungerar lamporna? 
LED-ljusterapi är användning av specifika våglängder för ljus som avger energi som används i många applikationer, detta kallas fotonterapi. LED-stativ för ljusemitterande dioder, dioder avger energi i form av ljus, kraftfull, ljus, effektiv och används för att döda bakterier som orsakar fläckar.

 

Hur hudens LED fungerar
LED-blå ljusterapi hjälper till att döda bakterien som orsakar fläckar, minskar inflammation och ger en generell föryngringseffekt på huden. Fläckar börjar när porerna blir tilltäppta eller blockerade och bakterier börjar växa, vilket resulterar i varje tonårings mardröm fläckar.

Blått ljus (430-450nm)
Bakterier i akne innehåller porfyriner, det blå ljuset kan döda porfyriner på grund av den höga affiniteten med denna våglängd. Blått ljus har dessutom lugnande verkan som är mycket effektiv för överkänslighet.

 

Grönt ljus (525-550nm)
Balansen i det gröna ljuset kan balansera färgpigment, minska fina linjer, åldrande hud i huden, påskynda sårets läkningsprocess och lättare skrämma.

 

Rött ljus (650-730nm)
Kommer att stimulera produktionen av kollagen, kollagen är ett viktigt protein som används för att reparera skadad vävnad och för att ersätta gammal vävnad, bäst för fina linjer, och kommer också att bidra till att minska stora porer.


Effekten av vår hud ledde

a. Döda bakterier som orsakar fläckar och finnar 
b. Bra alternativ till orala mediciner 
c. Förhindra utbrott 
d. Minimera ärrbildning 
e. Led ansiktsmask är mycket effektiv för olika typer av hudvård.

 

Fördel a.
Enkel att använda med full pekskärm (3 program ingår). 
b. Maximal effektstyrningsprogram -15 minuter. 
c. Smart design för att placera handtagen på fodralet. 
d. Icke invasiv behandling och helt säker. 
e. Frekvensjusterbar på skärmen för att justera handtaget igen. 
f. Elektrostimuleringsbehandling Ingår.


Hudleden är mest effektiv om den används dagligen på de drabbade områdena. Tonåringar, var tålmodig och använd din hudledde varje dag, hudledningssystemet bör användas dagligen upp till 30 minuter, när huden är klar fortsätter du att använda din hudled dagligen om möjligt för att döda bakterier som orsakar fläckar.Använd det medan du gör läxor, tittar på TV, på Internet. gör att din hud ledde till en del av din dagliga livsstil.

För att förbättra din hudled, innovera fotonik, rekommenderar att du ser en kvalificerad hudläkare eller estetiker tillsammans med en bra aktuell akneprodukt. Topisk akneprodukt ska INTE användas innan du använder din hud-LED, men kan appliceras efteråt.


Hur man använder denna led

Ta bild  
Innan du använder din hudled för första gången är det mycket viktigt att ta en bild av det område du kommer att adressera. Förbättringar sker i allmänhet i små steg och kan vara svåra att se ljus och duplicera den exakta belysningen igen när du tar dina ”efter” -bilder.

Tvätta ansiktet 
Tvätta ansiktet med hudvårdsprodukter av god kvalitet innan du använder hudledet. Även om valfritt är, kommer resultaten att bli mer dramatiska om de används med en högkvalitativ hudvårdsprodukt, produkter som innehåller vitamin A, bör endast användas efter att ha använt din hud LED eftersom dessa produkter kan hindra LED-lamporna från att tränga in i huden.


Använda hudens LED

En strömförande 
Tryck och håll in strömbrytaren så kan du slå på och stänga av den.

B Drift 
1 Mode-knappen trycks in, det finns inställningsläge och tid i LCD 
2 Möjligt att tidsinställning max 60 minuter med hjälp av tidsknappen 
3 Tryck på strömbrytaren kort och produkten börjar fungera 
4 Tryck och håll ned strömbrytaren för att stänga av LED utgångsläge med