Plasma Lift utbildning
Behörighet: inga förkunskaper krävs, eftersom vi går igenom allt under kursen. Största krav är dock ett stor intresse inom skönhetsbranschen.
I kursen ingår:
2019 nyaste fjärde generationens högeffektiva bärbara laserplasma.10 nålar
Läkande kräm .
Vänligen medella oss i god tid om du ej har egen modell. 

Modell: egna, minimum 3 st behandlings område dag 1 + dag 2.
Arbetsprincip:

liknande till koldioxid (CO2) laser skönhet maskin, det bruk s nya generation av plasma mikrodistrikt urladdningsteknik med låg temperatur och hög frekvens, som är effektiv kapacitet omvandlingsmaterial och spånkontroll. när nålen vidrör fräknarhuden, producerar den plasma med hög temperatur som 2000 ℃ omedelbart, och kolsyrar fläckfrekvensen och tar sedan bort den.

 

När nålen vidrör fräknarfläcken kommer den att producera en liten låga, som skiljer sig från vanligt flamma. Mikrovaskulärt stelnar snabbt utan blödning under behandlingen. Därefter kommer det att bilda kolskor, skydda sårhuden från infektion. Efter ungefär en vecka kommer skabbet att riva utan ärr.


Funktioner:

• Ta bort helt: eliminera omedelbart hudneoplasmer och stark sterilisering och återfall aldrig 

• Ingen blödning: kan undvika olika skador orsakade av blödning och medicinsk risk

• Sår lätt att återställa utan bandage

• Inget ärr kvar

• Enkel användning: det kan fungera i cirka 2-3 timmar efter en tids laddning.

• Ekonomiskt och praktiskt: det är billigt och nålen kan återanvända.

• Lätt att ta

 

Användning för:

Medicin visade att: Plasmapenna har en fantastisk blodkoagulationsfunktion, den kan användas för att avlägsna pigment nevus, platt vorta, vorta, syringoma, majs, såsom hudneoplasmer, den botande effekten av plasma är överlägsen laser, eljonkorrosion , frysning, läkemedelsbehandling osv
Vi arbetar i 2 år med original plasma pen ”Maglev Different”,tysk-kinesisk företag. En av de föesta plasma Pen i världen och nu finns den säkraste och mest effectivaste modell, 4de geniration modell. Maglev är mest förfalskad modell i världen och utseende svårt att skilja men innehållet har stor skillnad. Falska maskiner gör inte resultat och kan skada huden. VGAkademin är certifierad och har CE certifikat för den ekta modellen. Det finns 1 år garanti på fabriks fel. Efter kurs du är alltid välkommen till oss med alla frågor och stöd i obegränsad tid.

Plasma lift skin tightening grund kurs är för dig som är i skönhetsbranchen eller planerar starta eget. Denna maskin är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas för terapeuter för skin tightening, pigment fleck bortagning

Alla pratar om denna underbara nya behandling som har många namn och kallas t.ex ”Plasma penna, Plasma Lift, Fibroblast och många andra namn mest beror på företagsnamn/brend. Själva behandlingen som utförs med plasma instrument hetter ”Plasma Lift Skin tightening”. Det ger kunder möjligheten att bli av med slap/lös hud på hela ansikte och kropp, rynkor och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt.