Vid köp av maskin ingår utbildning för 1 person av ett värde på 3100kr.

För att säkra din plats måste betalning ha skett minst 15 dagar innan kursstart.

Vad är plasma?

  • Plasma  är inte en laser, inte en radiofrekvens, inte en ultraljud, inte en foton. Det är den fjärde tillståndsgas som är mycket dissocierad, som skiljer sig från fasta ämnen, vätskor och gaser. 
  • PLASMA BT-systemet  är baserat på plasma-teknik för atmosfärstryck. Systemet kan delas in i läkarspecifik och djup typ, kan användas oberoende eller i kombination med båda och kan effektivt användas i övre ögonlock, nedre ögonlock, rynkor, ärr, hudinflammation, sårläkning och läkemedelsabsorption.

Vad är plasmahudregenerering?

Denna plasmainnehållande energi riktas genom ett kvartsmunstycke ur spetsen av handstycket och på huden. Den levererade energin producerar en uppvärmningsverkan som fungerar vid hudens yta för att ta bort gamla fotodamade epidermala celler. Eftersom den termiska energin som frigörs i huden under en plasmabehandling absorberas jämnt upplever det behandlade området otroligt regenererande kollagen och elastin. resurfacing och föryngrande effekt genom att utnyttja termisk energi

 

Plasthandtag Arbetsprincip

Skapa plasma genom att applicera högfrekvent, högt tryck i atmosfären, leverera stabil plasmajon till spetsen av handstycket, stabil och effektiv hudbehandlingsmekanism genom att stimulera biokemisk process i det inre och yttre området av biologisk cell.

funktioner 

1. Förbättra hudytan och behandla effektivt akne och ärr. 
2. Antibakteriell, bakteriedödande, antiinflammatorisk. 
3. Förbättra hudens åldrande och eliminera rynkor på ögon och läppar. 
4. Hudlyftning, rynkor avlägsnas.

Fördelar


1.  Snabb absorption av hud:  TDDS-plasma-leveransteknologi, snabb öppning av celladhesionsmolekyler (CAM), vilket ger 60-200 gånger mer chock, human absorption, lösningen absorberas direkt av huden. 
2.  Stark desinfektion och sterilisering: Plasmaenergin har en stark förmåga att desinficera, effektivt förstöra bakterier genom att undvika förstörelse av bakteriens molekylstruktur och undvika att orsaka olika hudproblem. 
3.  Antioxidation:  Plasmanergin får åldrande celler att krympa och rekombinera igenom sputteringfenomenet och hämmar samtidigt utfällningen av melanin och lämnar huden ljus och felfri. 
4.  Öppen hudkanal:  Icke-invasiva superledare ökar flödet av näringsämnen mellan celler och främjar upptag av celler genom att stabilisera kavitation. Och öppna kanalen i cellmembranet för att påskynda produktabsorptionen.