Vid köp av maskin ingår utbildning för 1 person av ett värde på 3100kr.

För att säkra din plats måste betalning ha skett minst 15 dagar innan kursstart.
Gasarterier använder energi. Joniseringen som genereras av fria elektroner ändras till ett gasstillstånd. För närvarande inkluderar den applicerade energin olika typer som värme, växelström, likström och RF. 
När det gäller plasma används likström som energikälla.

· Spark-urladdningssekvens genererad av likström, värmen som genereras genom gnistutladdning får huden att värmas upp. Likströmens urladdningsmekanism har stort inflytande på den lilla delen av huden jämfört med urladdningen som bildas av växelströmavladdningen. Det är mycket värdefullt och DC-urladdningen kommer inte att skada omgivande vävnad.


• Utsläpp är bildandet av en elektriskt ledande anslutning mellan spetsen på enheten och patientens hud, varvid spetsen ligger på ett avstånd av 4 mm från huden. Behandlingsområdet kan ses, där luft som innehåller fria elektroner vid urladdningspunkten absorberar en stor mängd energi, vilket får luft att tränga igenom, som slutar fungera som en isolator och börjar jämn ström (elektrisk chock). Luften joniseras och blir plasma.


·  Använder plasma för att stimulera cellförnyelse, som kan uppnå anti-aging, förbättra hudabsorptionen, antibakteriell rengöring, effektiv blekning och ljusare, förbättra fina linjer, öka hudens elasticitet, förbättra ansiktskonturer och ta bort ärr.


Rollen av ozon

Ozon verkar på cellmembranet hos bakterier, orsakar skada på membrankomponenterna, förstör lipoproteiner och lipopolysackarider i membranet, ändrar celllys och död, och dödar därigenom bakteriesvampar och bladlus på mycket kort tid, och hämmar inflammation, och effekten av akne är uppenbar. , ozon reduceras till syre efter sterilisering. 
Det finns ingen rest eller sekundär förorening, vilket inte kan nås av något kemiskt system.

Ozonplasmafördelar
«Plasma-ozonmätare kan användas i alla delar. 
«Plasma har inga sår på överhuden efter operation. 
«Plasmaförnyelse efter operation av plasmazon. 
«Nytt kollagen producerat på dermis efter plasmazonens operation. 
«Hudens elasticitet efter operation av plasmazon förbättras på grund av ny kollagenproduktion. 
«Ingen smärta, ingen ärrbildning, ingen blödning, inga sår, icke-invasiv operation, bekvämare operation, säkrare och effektivare.

Ozonplasma huvudeffekt

<< Förbättra absorptionsgraden för aktiva ingredienser i hudvårdsprodukter och förbättra effekten av funktionell kosmetika. 
<< Bakteriedödande och antiinflammatoriskt, effektivt ta bort de djupa akne bakterierna i huden, akne märken, hemorrojder, akne och andra effekter, och förhindra återfall. 
<< Påskynda hudens ämnesomsättning, främja kollagenregenerering och lindra hudens åldrande. 
<< Lätt hudklåda orsakad av allergier och torrhet. 
Hämmar melanin, ljusare hudton, delikat hudstruktur och krymper porerna.

 

Rollen för ozonplasma

1. Ozonplasma – effektiv penetration

Ultrafin plasma aktiverar omedelbart hudens epidermala celler, ökar hudens hydrofilicitet och hjälper andra molekyler att binda för att hjälpa de aktiva ingredienserna i näringslösningen att absorberas fullständigt, förbättra huden och göra huden mer glansig.

 

2. Förbättra hudens elasticitet och anti-aging

Cellerna har en membranpotential, det inre membranet är negativt laddat och det yttre membranet är positivt laddat.När huden åldras är laddningsfördelningen längs filmen inte enhetlig, varigenom spänningen på filmen ändras. 
Membranpotentialen påverkas av kaliumjoner och natriumjoner. Kaliumjoner passerar lätt igenom, och det är svårt för natriumjoner att förändra membranpotentialen genom ozonplasma, så att alla typer av joner lätt passerar genom membranet och balanserar potentialen, och därigenom skärper membranet.

 

3. Akne, hemorrojder

Den hudexfolierande effekten som produceras av ozonplasma har en betydande effekt på döda gliaceller och dödar 75% av akne-orsakande bakterier och akne vulgaris, särskilt för inflammatorisk akne. Det har effekten att hämma sebumsekretion och förhindra återfall av akne

 

4. Antibakteriell antiinflammatorisk
De aktiva syreatomerna, syremolekylerna och strålningen som genereras av plasma som finns i ozonplasma kommer att förstöra bakteriecellmembranet, DNA och protein och därmed spela en bakteriedödande effekt.